Deloitte Accountancy


Over Deloitte’s

 
Deloitte verwijst naar Deloitte Touche Tohmatsu, een Swiss Verein, en haar netwerk van memberfirms. Elke memberfirm is een zelfstandige juridische eenheid. Zie www.deloitte.com/about voor een gedetailleerde beschrijving van de juridische structuur van Deloitte Touche Tohmatsu en haar memberfirms.
 
Deloitte is met ongeveer 5.000 medewerkers en kantoren in heel Nederland de grootste organisatie op het gebied van accountancy, belastingadvies, consultancy en financiƫle advisering. Deloitte Nederland is een onafhankelijke memberfirm van Deloitte Touche Tohmatsu, met 165.000 medewerkers en vestigingen in meer dan 140 landen.


Maatschappelijke betrokkenheid

 
Deloitte ontleent maatschappelijke ‘licence to operate’ primair aan de kwaliteit en integriteit van de dienstverlening en aan de bijdragen die geleverd wordt aan de samenleving. Dat heeft alles te maken met het niveau van Deloitte’s  mensen, de investeringen in opleidingen en de arbeidssatisfactie. 


in Nederland.

 
Deloitte Nederland gaat uit van een multidisciplinaire aanpak bestaande uit  de diensten Accountancy, Belastingen, Consulting en Financial Advisory Services. Vanuit de markt wordt een branchespecifieke aanpak geboden via verschillende 'industriegroepen'. Een belangrijke daarin is de Gezondheidszorg.

Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.deloitte.nl
 


Meer:
Financiën en Administratie
Verzekeringen